top of page
Laat hier onder jullie recensie achter 
Dan krijg je bij de volgende
fotoshoot 5% korting!

Bedankt voor de inzending!

We streven altijd naar verbetering.

Johan (projectiefotoshoot):
Onlangs een fotoshoot gedaan met Bart. Wat een aangename manier van werken, heel professioneel en rustig. Ik kon echt voelen dat Bart fotografie helemaal in de vingers heeft en wat zowel technisch als artistiek kan. Van een fotoshoot bij hem krijg je zeker geen spijt maar ga je heel tevreden en misschien wel verwonderd zijn over hoe mooi hij je in beeld brengt.

Myriam (familiefotoshoot):
Heel vriendelijk, goede ontvangst, houdt veel rekening met je wensen, heel flexibel,.... En top resultaten! Echte aanrader. Merci Bart!

Nathalie (fotoshoot):
Bart is een topfotograaf! Hij weet je op je gemak te stellen. Vooraf wordt er goed geluisterd naar de wensen en verwachtingen waarmee ook rekening wordt gehouden. De foto’s zijn naturel en zeer mooi gemaakt. Een absolute aanrader!

Kim (winterfotoshoot):
Ik Heb de eer gehad om met bart Bosmans te mogen shooten voor een Wintershoot en ben super content met de prachtige foto’s ook omdat hij zijn foto’s zo naturel houd en er niet veel aan geretoucheerd word en ik zie nu ook dat dit het mooiste resultaat geeft dus bij deze bart bedankt voor de leuke en gezellige fotoshoot

David (profielfoto website):

Het was een zeer aangename en professionele samenwerking!

Tot een volgende.

Maurice (fashionfotoshoot):
Bart verrast mij altijd met zijn mooie foto's. Zijn inzicht en opbouw van bepaalde thema's in de fotografie. Het begon met een foto van mijn vrouw zaliger op een Nema feestje, waar voor ik hem nog altijd dankbaar ben, en sindsdien kijk ik graag naar zijn thema foto's.

Lieselotte (fashionfotoshoot):
Bart is een zeer aangename fotograaf om mee te shooten! Hij is zeer correct in de afspraken qua plaats en tijd, wat een groot pluspunt is! Als er een probleem is, is hij ook zeer flexibel. Je kan dus echt op hem rekenen en je voelt je meteen op je gemak, wat heel belangrijk is voor de camera! Hij gaat ervoor en gaat geen enkele uitdaging uit de weg, echt heel tof om met zo'n gemotiveerd fotograaf te mogen samenwerken. Een fotograaf met potentieel, passie & uitstekende resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar! 5 sterren zijn welverdiend!

Hanne en Joris (zwangerschapsshoot):
We hebben onlangs een zwangerschapsfotosessie geboekt bij Bart Bosmans. Deze vond plaats in de studio. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor het nemen van de foto's. Er werden leuke ideeën aangebracht door de fotograaf; ook eigen inbreng was welkom. We zijn heel tevreden over het resultaat en kunnen een fotoshoot bij Bart Bosmans zeker aanbevelen. Dankjewel Bart om ons een mooie herinnering aan de zwangerschap te bezorgen!

Xenia (kerstshoot):
Pas een kerst shoot gehad bij Bart met de kleine. 

Dit was onze 1ste keer en het was een fantastische ervaring. De kleine was bewegelijk en hij heeft heel mooie foto's kunnen trekken. Bart blijft rustig en neemt alle tijd om de beste resultaten te verkrijgen. Super blij mee! Tot de volgende keer! Groetjes van ons.

Lindsey (kerstshoot):
Top fotograaf, mooie resultaten

Erick (projectieshoot):

Bart is een sympathieke fotograaf met heel veel ervaring. Je bent vlug op je gemak bij hem. Het was een toffe samenwerking, ik kijk uit naar een volgende fotoshoot in de toekomst. Hij heeft prachtige ideeën en in samenspraak met het model worden ze uitgewerkt. Hij doet zijn werk heel graag, heeft oog voor het detail.

Dominique (portfolioshoot):
Ik heb al enkele keren met Bart mogen shooten voor de uitbreiding van mijn portfolio als model/mannequin. Bart is een rustige, respectvolle en aangename fotograaf waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Hij staat open voor eigen creatieve inbreng en levert prachtige naturelle foto’s op waarmee ik heel tevreden ben. Dank je wel Bart : op nog vele mooie samenwerkingen!

bottom of page