top of page
Mist, tegenlicht, klaproos
Mist, tegenlicht, paarden
Herfstwandeling
Zelem
Herfstwandeling

Details:

: We vertrekken in Zelem (Lummen) aan de kerk voor een wandeling van 6km.

: Heb jij vragen over landschapsfotografie dan worden deze onderweg zeker behandeld.

:  Voor iedereen die van fotografie houdt

:  Datum 29 oktober 2023
:  Thema Landschapsfotografie.

:Prijs gratis.
: Duur Voormiddag

Een herfstwandeling is een uitstekende gelegenheid om te genieten van de prachtige sfeer die dit seizoen met zich meebrengt. De mist kan een mysterieuze en bijna magische ambiance creëren in het bos of langs de paden. Het kan ook zorgen voor een gezellige sfeer, waarbij je jezelf gehuld voelt in een cocoon van natuurlijke elementen.

Voor een beginner in fotografie biedt zo'n herfstwandeling een geweldige kans om te experimenteren met je camera en je fotografische vaardigheden te ontwikkelen. 

Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

  • Neem je tijd: Neem de tijd om de omgeving te observeren en de perfecte composities te vinden. De mist kan je helpen om interessante en dromerige foto's te maken.

  • Verken verschillende perspectieven: Probeer foto's te maken vanuit verschillende hoeken en hoogtes om variatie in je foto's te krijgen.

  • Let op details: Herfst biedt veel intrigerende details, zoals kleurrijke bladeren, paddenstoelen, dauwdruppels, enz. Focus op deze kleine details om unieke en boeiende foto's te maken.

  • Gebruik het juiste licht: Als de mist niet te dik is, kan het zachte licht van een bewolkte dag je foto's een zacht en diffuus effect geven. Probeer de zon te vermijden, omdat harde schaduwen de subtiele herfstsfeer kunnen verstoren.

bottom of page